الفشار بالجبنة
نجيب 4 كوبايات فشار معمول جاهز
و في طاسة نسيًح 3 ملاعق زبدة و نشيلها من علي النار
و نحط عليهم نصف كوب جبن شيدر مبشور
(يستحسن يكون مطحون يعني بعد ما تبشريه اطحنيه في المطحنة)
(ممكن طبعا تكتري كمية الجبنة او تقلليها علي حسب انتي بتحبي ايه)
و عليهم نصف ملعقة كبيرة بودرة مسترده
و ملح
(و اختياري لو عايزة تحطي ملح و فلفل مع بعض)
نحط كل الخليط ده علي الفشار و نقلب كويس لحد التجانس التام
و يقدم في الحال
(طبعا المقادير ديه تقدري تقللي او تزودي فيها علي اساس عدد الاشخاص)
و بالهنا و الشفا