لفائف الجبنة بعجينة الباف باستري
لفائف الجبنةالمقادير:½ كوب جبنة رومي مبشورة
2 ملعقة صغيرة زيت زيتون
عجينة باف باستري مجمدة
ملح وفلفل أسود
شطة
الطريقة:1- افردي العجينة على كمية بسيطة من الدقيق، وبعدين ادهنيها بزيت الزيتون، وبعد كده رشي عليها الملح والفلفل الأسود والشطة والجبنة الرومي، وسيبي كمية جبنة بسيطة للتزيين، وبعدين افردي عليها كيس واضغطي عليه بإديكي.
2- شيلي الكيس من على العجينة، وبعدين قطّعيها إلى شرائح طولية، وبعد كده لفي كل شريحة كما هو موضح في الفيديو، وبعدين رشي عليهم جبنة رومي ودخليهم فرن ساخن وسيبيهم لمدة من 20- 30 دقيقة، وبعد كده اقلبيهم على الناحية التانية وسيبيهم في الفرن لمدة 10 دقائق، وبعدين قدميها.. وبالهنا والشفا.