منتديات ستار ديزاين
عزيزي الزائر ..

نتمى منك التسجيل منتدانى المتواضيع

تحيات طاقم الإدارة

اهلا وسهلا بك
منتديات ستار ديزاين
عزيزي الزائر ..

نتمى منك التسجيل منتدانى المتواضيع

تحيات طاقم الإدارة

اهلا وسهلا بك

منتديات ستار ديزاين

تصميم و برمجة المواقع
 
الرئيسيةالرئيسية  البوابةالبوابة  أحدث الصورأحدث الصور  التسجيلالتسجيل  دخولدخول  

 

 صدور فراخ محشية بالتوابل الهندية روعة

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
وائل كمال

avatar


تاريخ التسجيل : 25/07/2011
عدد المساهمات : 652
نقاط : 48530
الجنس : ذكر

صدور فراخ محشية بالتوابل الهندية روعة Empty
مُساهمةموضوع: صدور فراخ محشية بالتوابل الهندية روعة   صدور فراخ محشية بالتوابل الهندية روعة Empty27/08/11, 09:28 pm

المقادير

اولا التوابل حضري التوابل دي بكميات متساوية يعني معلقة صغيرة من كل شيء واخلطيهم كويس طبعا ممكن يتبقى منهم مش شرط تستخدميهم كلهم
شمر – زنجبيل – كزبرة ناشفة – كمون – كاري – فلفل اسمر – قرفة ( مسمار )
قرنفل - ثوم بودرة - حبهان ( حب هيل ) – ورق لورا ( ورق الغار )
شطة حمرا ( وممكن تقللي منها او تشليها لو مش بتحبي الشطة )

5 قطع صدور دجاج مخلية
حوالي 400 جرام كبد فراخ
كوب ونص رز مصري
4 بصلات
معلقة كبيرة حمص شام مسلوق
علبة زبادي
ليمون
زبدة
ملح

الطريقة

هاتي كل التوابل الموجودة واخلطيهم واطحنيهم على بعض كويس
خدي جزء من التوابل اللي انتي حضرتيها
وحطي عليهم عبلة الزبادي والحمص والليمون وبصلة و ملح واضربيهم في الخلاط وحطيهم على الفراخ وسبيهم منقوعين فيها على الاقل ساعتين ثلاثة


تحضير الحشوة

انشلي الفراخ من التتبيلة بتاعتها ( وممكن تشطفي الفراخ بميه بسيط علشان لما تتحشي ميبقاش فيها زوايد من الزبادي تتحرق بسرعة ساعة التحمير)
ومترميش خلطة الزبادي اللي الفراخ كانت متبلة فيها
هاتي بصلتين ودبليهم في الزبدة على النار وحطي عليهم كبد الفراخ وشوحيهم كويس
وحطي عليهم الرز ولفيهم لفتين وبعدين حطي عليهم خليط الزبادي اللي كانت الفراخ منقوعة فيه
مع شوية ميه وتوابل من اللي انتي حضرتيها فوق
وخلي الرز يستوي تلات ارباع سواء يعني بعد ما يشرب ميته سبيه عالهادي خمس دقايق
كده انتي جهزتي الحشوة نبتدي نحشي بقى


هاتي صدور الفراخ وافتحيها من النص


وحطي الحشوة فيها

واقفليها علي بعضها بدون خلة او خيط

حطيها في ورق الفويل ولفيها كويس

ولما تخلصي لف الفراخ هاتي خلة واعملي في كل لفة اربع اخرام علشان تستوي وكمان تشرب من التوابل

اغلي ميه طبعا وحطي فيها جزء من التوابل اللي انتي محضراها مع بصلة وملح وبعدين حطي فيها لفافات الفراخ حوالي نص ساعة وبعدين انشليهم وافتحيها بالراحة ومش هتلاقيها خرجت حبة رز واحدة
خديها حمريها في زبدة او زيت حسب الرغبة

وطبعا الرز الباقي من الحشوة خليه يكمل سواه عادي


واتفضلوا بالهنا والشفا ويارب تعجبكم
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
sror

avatar


تاريخ التسجيل : 12/08/2011
عدد المساهمات : 64
نقاط : 47188
الجنس : ذكر

صدور فراخ محشية بالتوابل الهندية روعة Empty
مُساهمةموضوع: رد: صدور فراخ محشية بالتوابل الهندية روعة   صدور فراخ محشية بالتوابل الهندية روعة Empty27/08/11, 10:40 pm



مشكوور ع على الوصفات الرائعة اللذيذة

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
صدور فراخ محشية بالتوابل الهندية روعة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» صدور دجاج محشية بالسبانخ
» صدور دجاج محشية بالكوسة والجبن
» فراخ محشوه بالبطاطس والخضار
» صينية فراخ بالخضار المشكل لسه سخنة من الفرن
» صدور دجاج محشيه 2013 , طريقة تحضير صدور دجاج محشيه 2013

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات ستار ديزاين :: المنتدى العام ::   :: المنتدى العام المفتوح-
انتقل الى: