أيس كريم البوريو
وقت التحضير: 10 دقائق
المقادير:
4 اكياس بوريو ابو نص جنيه
كوبايه لبن
التحضير:
نحط اللبن في الخلاط ونكسر 3 اكياس من البوريو مع اللبن ونخلطه
الكيس الرابع نكسره والكيس مقفول طبعا مش هنحتاج سكر بس اللي عايزة تضيف براحتها
وبعدين نحطه في طبق صغير او اي حاجة نرش كيس البوريو الاخير عليه من فوق
ونحطه في الفريزر ساعة اتنين يوم براحتك ملاحظات: لو العدد اللي في البيت
محتاج اكتر كتري اكياس البوريو وكميه اللبن واظبطي تقله لانه كل ماكان
تقيل يبقي احلي