الكفتة الليبية الحاره
المقادير
نصف كيلو لحم مفروم
ربطة مقدنوس مفرومة
راسان بصل مفرومات
خبز مرحية
ثومه مفريات
فلفل احمر+شوية حرارت
+ قليل من كمون الحوت
+ شويه فلفل اسود
+ ملح
+دقيق
+شويه من خميرة البيكنج بودر
+ بيضة
زيت للقلي
الطريقة:
نخلط اللحم مع المعد ونس والبصل والبيضة والبهارات ونخلط قويس
ثم نضيف الخبرة المرحية ةوالخميرة وان كانت رطبة
نزيد له شويه من الخبز المرحية
ثم نشكل علي هيئة كرات وتغمس في الدقيق
نظغت شويه عليه براحة اليد لتأخذ شكل الكفتة
وتقلي في الزيت الغزير وتصفي في مصفاة
اوتوضع على ورق ثم ترتب في صحن
مع الطماطم والخيار التقديم