امبارح عملت جبنه مقليه بس ايه كانت تحفه زي اللي بتشتريها من عند جاد
المهم
اشتريت جبنه شيدر من البيضه وبعدين قطعتها صوابع وجبت بيضه وحطيت فيها
صوابع الجبنه وطلعتها علي بقسماط وحطيتها في طبق في التلاجه يعني ييجي نصف
ساعه
وبعدين تحطي الزيت علي النار ويغلي كويس وتنزلي بالجبنه في الزيت
بس تخرجيها بسرعه يعني بتاع دقيقه او اقل علشان متسحشي منك في الزيت
وتخرجيها في عيش فينو علي طول وتقطعي عليها خس ولو بتحبي الكاتشب او
المسترده بس انامبحبهمشي فحطيت خس بس .
يا ريت تستعملي مقصوصه وانتي بتخرجيها من الزيت علشان تكون سهله .
وبالهنا والشفا ابقوا طمنوني وادعوا لبابا بالرحمه وربنا يخليلي ماما امين يا رب