وائل كمال
تاريخ التسجيل : 25/07/2011 عدد المساهمات : 652 نقاط : 49950 الجنس :
| موضوع: شاورمة اللحمه 18/09/11, 08:01 am | |
| شورمة اللحمه زي ما بتشتروها من المحلات المقـــــــــــــــــــــــــــــــــــادير 500 جرام لحم مفطع قطع صغيره جدا يفضل اللحم البتلو 50 جرام لية خروف مقطع قطع صغيره جدا 6ثمرات طماطم مقطعه كريه مربعات (الزياده او النقص حسب الرغبه ) 6 بصلات مقطعه كريه صغير 3 قرن فلفل حامي مقطع قطع صغيره 4 فصوص ثوم مفروم ملح فلفل اسود بهارات لحمه 3 معلق شاي خل 3 معلق كبار زيت نباتي بقدونس مقطع
طريقــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــة العمل نحضر صنيه ويفضل التيفال ونضع اللحم والليه والزيت علي النار ويمكن ان نضع القليل من الماء ونزيده حبه حبه (شقشاق ماء ) حتي نتاكد ان اللحم استوي نضيف الطماطم لحد ماتزبل
علي الجانب الاخرنكون وضعنا من قبل في طبق خارجي البصل والثوم والفلفل الحامي والبهارات والملح والفلفل الاسود والخل لمدة ربع ساعه تقريبا وعندما تزبل الطماطم نضع عليها هذه المكونات حتي يصفر البصل و يزبل يصبح لونه زهبيا نضيف البقدونس ويقلب مع الخليط لمدة15 ثانيه تقريبا
| |
|
DJ Hylian Designer مؤسس ورش العرب
الرتبة الشرفية : تاريخ التسجيل : 06/01/2011 عدد المساهمات : 13836 نقاط : 73753 الجنس : العمر : 24 الموقع : ستار ديزاين
| موضوع: رد: شاورمة اللحمه 20/09/11, 02:33 pm | |
| السلام عليكم ورحمة الله وبركاته فن ابداع تميز روعة شهي يسلمو ايديكم على هذه الاطباق والاصناف الشهية شكرا ما قصرتم بارك الله فيكم على كل مجهود بذلتموه في المنتدى واصلوا تميزكم في الأقسام والمواضيع منورين المنتدى بمواضيعكم المميزة و الرائعة بانتظار كل ماهو جديد منكم تحياتي مسك وعنبر
| |
|