كباب حلة بصوص الديمجلاسكيلو لحمة مقطعة مكعبات
بصلة كبيرة
بهارات
ملح وفلفل أسود
معلقتين زبدة ومعلقتين زيت
3ملاعق بودر من صوص الديمجلاس
4فصوص ثوم
الطريقة:
نبشر البصلة ونشوحها فى الزيت مع الزبدة لحد ماتدبل ثم نضيف اللحمة ونقلب لحد مالونها تتغير ضيفى الفلفل الاسود والبهارات
ثم نضيف ربع كوب ماء ونتركها تغلى ونضيف الثوم ثم نهدى النار عليها
وتترك على النار الهادية حتى تستوى مع اضافة الماء كلما لزم الامر
بعد ماتستوى نضيف الملح والصوص البودر وكوب ماء ونتركها تغلى شوية
ثم تقدم
صوص الديمجلاس يباع بودر جاهز فى علب مكتوب عليها السوهاجى
ولو مش عايزة تعمليها بصوص ممكن هاتبقى كبا حلة عادية