زهرة2
تاريخ التسجيل : 12/10/2011 عدد المساهمات : 1675 نقاط : 50977 الجنس :
| موضوع: طريقة عمل الكبدة الاسكندراني 04/03/12, 11:04 am | |
| فتافيت طريقة عمل الكبدة الاسكندرانى المقادير: 1/2 كيلو كبدة مقطعة صغيرا - ملح . كمون - (3 ملاعق كبيرة خل - فلفل حار (اختيارى) - 3 ملاعق كبيرة ثوم مفروم - حلقات فلفل أخضر - عصير ليمونة - 1/4 كوب زيت للتحمير . الطريقة: نخلط الثوم والخل والكمون والملح والشطة(الفلفل الحار) جيدا ثم نتبل بها الكبدة ونتركها فى البراد ربع ساعة .نضع زيت على النار حتى يسخن ثم نسقط فيه الكبدة ونقلب وستظهر فورا الرائحة الطيبة .. نخفض الحرارة بعد ان يتغير لون الكبدة ونضيف حلقات الفلفل الاخضر ليكمل نضجه مع الكبدة ونغطيها ونتركها ربع ساعة .. بعد ذلك نرفع الغطاء ونقلب جيدا حتى تتشرب مائها وتتحمر فى زيتها … توضع فى طبق التقديم وترش بعصير الليمون . منقول | |
|
DJ Hylian Designer مؤسس ورش العرب
الرتبة الشرفية : تاريخ التسجيل : 06/01/2011 عدد المساهمات : 13836 نقاط : 73593 الجنس : العمر : 24 الموقع : ستار ديزاين
| موضوع: رد: طريقة عمل الكبدة الاسكندراني 08/03/12, 08:40 pm | |
| همممممممممممممممممممممممممم تسلم الايادى وصفة ولا اسهل ولا اجمل من كدة الله يباركلنا فيكى ياقمر احلى وردة لعيونك | |
|