الكوارع بالخل و البقدونس * المقادير
- عدد 2 كوارع.
- 3 لتر
ماء.
- بصلة – جزرة.
- ملح – فلفل – 5 وحدات فلفل اسود صحيح.
2 -معلقة
كبيرة زيت.
2 -معلقة كبيرة خل.
- معلقة صغيرة بقدونس.
- معلقة صغيرة بصل
مفروم .
الطريقة
- نسلق الكوارع فى الماء مع البصلة والجزرة و الملح
والفلفل لحد ما تستوى تماما
- نشيل اللحم من العضم ونسيب اللحم لحد ما
يبرد.
- نخلط الزيت مع الخل مع البصل المفروم مع البقدونس مع بعض ونضعها على
اللحم البارد ونقلبها ونسيبها حوالى نص ساعة .
- كل شوية تقلبيها تقليبة مع
التتبيله.
- شيليها من التتبيلة وضعيها فى طبق التقديم مع شرايح الطماطم و
الليمون.
** وبالهنا والشفا**